Wie is Elisa

Grow through
What you go through

Waar ik vandaan kom…

Mijn leven tot nu toe, was alles behalve gemakkelijk. In mijn jeugd, is mijn gevoel van veiligheid me ontnomen. Ik werd in mijn vrouwelijkheid aangetast en de wereld die ik ooit als mooi en veilig zag, werd als een slap kleedje onder me vandaan getrokken.

Een reeks van gebeurtenissen vormden mij tot een jonge vrouw, die geleerd had om veelvuldig te dissociëren en emoties diep en ver weg te stoppen. Zo kon immers niemand me meer pijn doen.

Na jaren op zoek geweest te zijn naar mijzelf, is er iedere keer een terugkerende factor geweest, die me stap voor stap een stukje muur af hielp te brokkelen, die ik om mijn emoties heen gebouwd had. De enige rode draad en houvast die me gebracht heeft tot waar ik nu ben, zijn ALTIJD mijn honden geweest. Zij waren immers ook de enige wezens, die ik nog vertrouwde op deze aardbol en zij waren ook de enigen, waarbij ik me veilig kon voelen. Waar ik wel liefde aan durfde te geven en ook terug van durfde te ontvangen. Waarmee ik wel altijd op zielsniveau durfde te connecten.
Door hen, ben ik ook mijn andere bedrijf ‘HondenCollege’ begonnen en help ik daar andere mensen met het creëren van deze connectie met hun eigen hond.

Door de persoonlijkheden die al mijn honden hadden en de gedragingen die ze lieten zien, werden er emoties aangewakkerd bij mij van binnen. Ik had mijzelf zo afgesloten voor de mens, dat alleen de honden mij nog konden bereiken, omdat zij niet met woorden communiceren, maar puur op energieniveau.
Hierdoor zag ik weer wat er om mij heen gebeurde, voelde ik weer wat emoties deden en kon ik stappen zetten. Stappen om mijn kennis uit te breiden, om zelf weer volledig te leven en gelukkig te zijn.
Maar ook stappen, om mijzelf te ontwikkelen en van mijn eigen reis, te leren. Zodat ik alles wat ik geleerd heb, ook weer in het coaching vak toe kan passen en mensen zoals jij, weer op weg te helpen.
En zo hebben we dus allemaal iets, of iemand nodig, die ons net dat zetje kan geven, zodat we weer onszelf kunnen terugvinden…


Wie ik nu ben…

Sensitieve lolbroek, doorpakker, motivator, inspirator, hands- on, eerlijke spiegel, no nonsense coach


En ik…

… woon samen met

mijn lieve man Chris, onze mooie dochter Loïs en onze Rottweiler Boy

Lig wakker van…

een volle maan net als mijn dochter, teveel gedachten en nieuwe ideeën, koffie voor het slapen gaan

…verbind

het hoofd met het hart, zonder oordeel, vanuit vrijheid, zodat er verlossing komt, van onnodige energiezuigers in jouw leven

… houd van

gek doen en ongepaste grappen maken, mensen en dieren blij maken en daarmee ook vooral mijzelf, successen proberen te behalen in alles wat ik doe

…ben slecht in

koken, huishouden, verteld krijgen wat ik MOET doen, adviezen opvolgen die ik wel weer goed aan anderen kan geven, accepteren dat ik iets niet kan of niet mag

…word helemaal blij van

mijn mooie gezin, de eerste zonnestralen in de lente, schommelen in onze heerlijke achtertuin, wanneer alles op zijn plek valt.