Uit je hoofd en in je hart –

leven vanuit je gevoel

Soms lopen dingen niet lekker. Voel je je niet op je plek op je werk, loop je emotioneel vast in je relatie, of spelen er andere zaken waardoor je meer blokkeert dan functioneert.

Wanneer je (hoog) sensitief bent, dan komen vele prikkels van onze wereld keihard binnen en daardoor kun je ook uit je doen zijn. Waar het dan ook aan ligt, dat je je niet oké voelt, ik wil je er graag bij helpen.

Heb jij ook wel eens het gevoel dat je vastloopt in je dagelijkse riedeltje? Dat het gevoel van overleven en je ‘vlak’ voelen overheerst? Dat je het ooit gekozen pad maar doorloopt, omdat het er nu eenmaal ligt?

Heb jij ook wel eens het gevoel, dat alles en iedereen super veel van je vraagt en dat je steeds meer moeite hebt met al die ballen hoog te houden? Dat er ook steeds meer tegenzin ontstaat?
Dat echt alles in de wereld snel gaat en hoe hard je ook werkt, het je niet de gewenste voldoening geeft?

Ik herken het zo en ik weet hoe moeilijk het is, wanneer je het echt even niet meer weet. Je hoofd zorgt ervoor dat je op een bijna automatische piloot blijft rondlopen, maar de connectie met je gevoel, je hart, vervaagt steeds meer. En daardoor lek je energie aan alle kanten en dat zuigt je dus uiteindelijk leeg.

Ben jij iemand die:

 • Al diverse stappen genomen heeft, om weer vooruit te kunnen?
 • Al eens met iemand is gaan praten over wat er speelt?
 • Diverse trainingen gevolgd heeft, om je emotioneel sterker te maken?
 • Misschien cursussen gevolgd heeft, om erachter te komen wat je nu eigenlijk zelf leuk vindt om te doen? Want zelfs dat ben je gaandeweg kwijt geraakt?
 • Op het werk vastloopt, niet verder komt, of niet goed meer weet of je nog op de goede plek zit?
 • Kortom, heb je echt al van alles geprobeerd, maar kom je gewoon niet waar je wil zijn?

IK
HAD
DAT
OOK!!!

Ik was het ook zat! en heb van alles gedaan, zoals:

 • Gesprekken met een psycholoog
 • Haptotherapie gevolgd
 • Cranio sacraal therapie geprobeerd
 • Sensi therapie (hielp nog aardig goed voor een tijdje)
 • Paarden coaching (veel inzicht gekregen)
 • Regressietherapie
 • EMDR
 • Reiki
 • Familie opstellingen

En toch kwam ik steeds weer op hetzelfde punt terecht en liep ik nog steeds leeg qua energie, vertrouwen in mijzelf en in de wereld, tot het punt dat ik gewoonweg brak….Het is heel apart…

Wanneer je aan iemand vraagt hoe hij zich werkelijk voelt, krijg je heel vaak het antwoord; “sja, ik denk wel goed”.

Deze persoon denkt dus een hoop, maar is dat ook wat hij voelt?

En weet jij eigenlijk wel hoe jij je nu echt voelt?

Of denk je een hoop, maar is de connectie van het denken niet meer direct aansluitend met je gevoelens?

Waar ik vandaan kom…

Mijn leven tot nu toe, was alles behalve gemakkelijk. In mijn jeugd, is mijn gevoel van veiligheid me ontnomen. Ik werd in mijn vrouwelijkheid aangetast en de wereld die ik ooit als mooi en veilig zag, werd als een slap kleedje onder me vandaan getrokken.

Een reeks van gebeurtenissen vormden mij tot een jonge vrouw, die geleerd had om veelvuldig te dissociëren en emoties diep en ver weg te stoppen. Zo kon immers niemand me meer pijn doen.

Maar toen ik uiteindelijk moeder werd van mijn prachtige dochter Loïs, werden al mijn automatische verdedigingsmechanismes overhoop gegooid. En dat was even schrikken!
Ik moest (en moet nog steeds) aanpassen aan alle fases waar zij doorheen gaat en dat raakt dan direct stukken die in mijzelf zitten. Iedere dag leren we samen!

Maar de beste en krachtigste opleiding die ik genoten heb, is toch echt het leven geweest. En zo hebben we dus allemaal iets, of iemand nodig, die ons net dat zetje kan geven, zodat we weer onszelf kunnen terugvinden…

Ik kan nu eerlijk zeggen, dat ik van mijn trauma’s, gevoel van onveiligheid, mijn kwetsbaarheid en alle (emotionele) pijn die ik in mijn leven doorgemaakt heb, mijn kracht heb weten te maken. Alles wat ik kwijt was geraakt, zoals vertrouwen in de medemens en dan vooral in mannen, mijn eigenwaarde, mijn zelfvertrouwen en de durf om te zijn wie ik ben, heb ik terug genomen. En mijn gedachten en gevoelens (hoofd en hart) werken nu weer samen.

Als je blijft doen wat je altijd doet, krijg je wat je altijd kreeg.

Tijd voor verandering!

Wil jij ook dat je hoofd en hart samen gaan werken?

Wanneer je klaar bent met het altijd moe zijn, met geen beslissingen durven nemen en steeds maar zorgen te maken over wat anderen van je vinden, dan past dit traject heel erg goed bij je.

Want samen de diepte in gaan zorgt er namelijk voor dat;

 • Jouw zelfvertrouwen wordt vergroot
 • Je faalangst en onzekerheid kunt overwinnen
 • Je leert omgaan met werkdruk en stress
 • Je meer regie in- en over je leven, inclusief je werk kunt verkrijgen
 • Je eindelijk je (verloren) enthousiasme en energie in het werk en/of je leven kunt terugvinden
 • Communicatieve vaardigheden vergroot worden, doordat belemmeringen in kaart gebracht worden
 • Je zelfs leiderschap kunt ontwikkelen en je leert hoe je je eigen invloed op zakelijk én persoonlijk gebied kunt vergroten
 • Door de grote dosis van zelfkennis, tevens je incasseringsvermogen wordt vergroot
 • Je ontdekt, waar de oorsprong ligt van jouw energielek
 • Je leert waarom je doet wat je doet
 • Je ook leert, waarom je niet doet, wat je wel zou willen doen
 • Je échte stappen kunt maken in totale zelfontwikkeling, zodat je alle oude ‘ballast’ kunt opruimen en plek kunt maken voor de persoon die je werkelijk bent, achter al je ‘aangeleerde gedrag’
 • Je heel goed in je oren leert knopen, dat je niet bent, wat je is aangeleerd

Wanneer je interesse gewekt is, maar je graag wil weten met wie je te maken krijgt, dan kun je een gratis Zoom- gesprek, of een gratis intake op mijn praktijk (in Babberich) plannen. Je kunt dan al je vragen stellen, voelen of er een klik is en dan pas bepalen of je aan de slag wil samen met mij.


Persoonlijke Ontwikkeling is natuurlijk persoonlijk. Dus kan ik niet vooraf, zonder met jou gesproken te hebben, bepalen wat je nodig hebt qua aantal sessies. Daarom nodig ik je uit, voor een gratis kennismakingsgesprek, om samen te onderzoeken waar jij nu het meest bij gebaat bent. Na het gesprek, wordt duidelijk hoe lang we samen aan het werk gaan en wat de bijbehorende investering wordt.

De meeste mensen zijn na 6 – 10 sessies bij hun doel.
De kosten voor een losse sessie (1 uur) zijn € 110,- inclusief 21% btw.
De pakketprijs, waarin jij er echt voor gaat en direct het aantal van de benodigde sessies samen met mij bepaalt, wordt berekent na je gratis intake.

Naast de live sessies in dit traject, word jij tussendoor aan het werk gezet, in je eigen persoonlijke online leeromgeving, in de ‘Bij Elisa’ online academie.
Het is eenmaal zo, dat 40% van jouw groei tijdens de live sessies ontstaat, maar zeker 60% gebeurd daarna, tijdens je eigen inzet, het maken van je opdrachten, het doen van je oefeningen en dus de investering die je in jezelf doet.

Wist je dat veel werkgevers mee willen werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling? Veel werkgevers hebben een budget beschikbaar om bij te dragen in, of jouw persoonlijk ontwikkeltraject geheel te vergoeden.

Vraag de gratis brochure aan hieronder en bespreek het eens met je werkgever.